Wulp
Meer informatie over uw verblijfslocatie.

Wulp

Het gastenverblijf is inpandig in onze stolpboerderij. Op de begane vloer is de woonkamer met een glazen schuif pui met uitzicht op het grote erf. De woonkamer is voorzien van zithoek en een eethoek. Er een aanrechtje met waterkoker, Nespresso machine, koffiemaker en eierkoker. Ook is er een koelkast en een magnetron/oventje aanwezig. Er is geen kookgelegenheid maar wel alle voorzieningen om een ontbijt of lunch te maken.

De ruime badkamer heeft een inloopdouche, toilet en wasbakje. Op de vide staat een comfortabel tweepersoons bed en de ruimte heeft een groot kiep raam met zicht op de weilanden en de dijk van het wad.

Het gastenverblijf heeft een terras op het zuid oosten. Hier kunt u in alle stilte heerlijk ontspannen. Op de beneden verdieping is er vloerverwarming en een radiator, op de slaapkamer een radiator. Er is glasvezel internet.

Dit is ons huis

Krijg een indruk van hoe wij wonen aan de Waddenzee.

Beschikbaarheid & tarieven

natuurhuisje
Onze vakantiewoning boekt u zonder boekingskosten via natuurhuisje.nl! U kunt direct online betalen en annuleren kan gratis binnen 24 uur.

Wij wonen met onze beide kinderen sinds 2020 op Texel.  Een deel van onze authentieke stolpboerderij verhuren wij aan gasten. U bent van harte welkom!

Waar is ons huis?

Oostkaap 10
1794GH
Oosterend, Texel
Nederland

Routebeschrijving >

+31 (0)620190951
info@oostkaap.com