Beschikbaarheid & Tarieven
Controleer of onze vankantiewoning beschikbaar is of bekijk de tarieven.

Beschikbaarheid

Onze vakantiewoning boekt u zonder boekingskosten via natuurhuisje.nl!
U kunt direct online betalen en annuleren kan gratis binnen 24 uur.

Voor gastenverblijf

Tureluur

Voor gastenverblijf

Wulp

Tarieven & voorwaarden

Verhuur in 2022

Het vakantiehuis ‘Oostkaap’ wordt het gehele jaar verhuurd. Het minimum verblijf is 3 nachten.

Het huis is geschikt voor 2 volwassenen en maximaal 2 kinderen (tot 17 jaar).

2 januari tot 1 April. Per nacht €110,- .
1 April tot 1 October (hoogseizoen). Per nacht €120,- 
1 November tot 19 december. Per nacht €110,- 

19 december tot 2 januari. Per nacht €120,- (Kerstvakantie)

Wij verhuren per lang weekend (vrijdagnacht tot en met zondagnacht) of en midweeks (maandagnacht tot vrijdag donderdagnacht)

Toeristenbelasting (€ 2,30 per nacht pp).

We rekenen € 40 schoonmaakkosten per boeking.

Inbegrepen

  • Gas, water, wifi, beddengoed, keukenlinnen, handdoeken.
  • Zwemhanddoeken dienen door de gasten zelf te worden meegenomen.
  • Kinderstoel en kinderbedje met beddengoed op aanvraag.
  • Kookgerei en eetgerei is aanwezig in het huisje.


We willen ons huisje ‘Oostkaap’ graag goed schoonmaken voor u en de volgende gasten. Daarom is het de dag van aankomst vanaf 15.00 uur beschikbaar en vragen we u om vóór 10.00 uur uit te checken.

Voor wie geschikt?

Vakantiehuis Oostkaap is zeer geschikt voor natuurliefhebbers en voor een gezin met een of twee jonge kinderen. Wij kunnen helaas geen 4 volwassenen huisvesten. De rust is voor ons en onze gasten erg belangrijk en daarom voorziet het huisje niet in vriendengroepen en of feestgangers. Huisdieren kunnen we ook helaas niet toestaan omdat gasten hier mogelijk allergisch voor zijn.

Onze huisregels

Altijd voor het verlaten van het huis, ramen (ook op de bovenverdieping) en deuren goed sluiten, ook in de zomer! Het weer kan op Texel plots omslaan.
Roken is niet toegestaan in dit vakantiehuisje. Wel buiten op het erf.

Gescheiden huisvuil (GFT, plastic, algemeen) alleen in afvalzakken in de juiste afvalcontainers deponeren (geen los afval, dat waait weg tijdens het lossen en komt allemaal in het natuurgebied terecht).

Aanvragen

Onze vakantiewoning boekt u zonder boekingskosten via natuurhuisje.nl! U kunt direct online betalen en annuleren kan gratis binnen 24 uur.

Annuleringsvoorwaarden

Wil u uw verblijf annuleren, dan vinden wij dit uiteraard erg jammer. Hier moeten wij kosten voor in rekening brengen omdat we de woning niet aan anderen hebben kunnen toezeggen.
Bij annulering binnen 24 uur zijn er geen kosten aan verbonden.

  • Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van uw verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom, vermeerderd met de boekingskosten.
  • Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van uw verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom, vermeerderd met de boekingskosten.
  • Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom, vermeerderd met de boekingskosten.
  • Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom, vermeerderd met de boekingskosten.

    Een eventuele annulering dient per email te worden gedaan info@oostkaap.com. U ontvangt hierna altijd een bevestiging per mail.

Overige voorwaarden

We zijn niet aansprakelijk voor letsel van gasten. Tevens zijn we niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van goederen die zijn meegebracht door een gast. Gasten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle handelingen die tot beschadiging of verlies van goederen en/of letsel van derden leiden.

Dit is ons huis

Krijg een indruk van hoe wij wonen en bekijk onderstaande video.

Wij wonen met onze beide kinderen sinds 2020 op Texel.  Een deel van onze authentieke stolpboerderij verhuren wij aan gasten. U bent van harte welkom!

Waar is ons huis?

Oostkaap 10
1794GH
Oosterend, Texel
Nederland

Routebeschrijving >

+31 (0)620190951
info@oostkaap.com